Face Reading

Chinese Face Reading

The Chinese Art of Face Reading is gebaseerd op de vijf elementen binnen de TCM en sluit dus perfect aan als extra diagnose om de oorzaak van een klacht te kunnen achterhalen.

Elk gezicht heeft zijn eigen kenmerken met een eigen betekenis. Denk aan rimpels die je ziet, moedervlekken, kuiltjes, jukbeenderen. De stand en grootte van de oren, ogen en de neus vertellen veel over de eigenaar. Al deze eigenschappen op een gezicht vertellen een verhaal en door alle informatie die zo verkregen wordt te bundelen, kun je veel te weten komen over waarom iemand bijvoorbeeld steeds weer dezelfde soort beslissingen neemt of waarom iemand op een bepaalde manier reageert in een bepaalde situatie.

Face Reading is dus ook een hele leuke en interessante manier om jezelf beter te leren kennen. En door wat er op je gezicht gelezen wordt, kun je tegelijkertijd aan je gezondheid werken.

Hoe gaat het in zijn werk? Vooraf vraag ik drie foto’s van je die geen selfies mogen zijn: eentje van voren, waarop je gezicht heel duidelijk te zien en eentje van elk oor. Graag ontvang ik ook je geboortedatum en indien bekend het tijdstip waarop je geboren bent. Ik reserveer voor een Face Reading maximaal 1,5 uur en stel ik vragen als ik ergens meer informatie over nodig heb. Na afloop maak ik nog één foto van je gezicht. Met een aantal dagen werk ik mijn aantekeningen uit en deze stuur ik je na, zodat je alles kunt laten bezinken wat er besproken is en kun je achteraf nog een en ander nalezen.