Hoe werk ik

Allereerst wil ik benadrukken dat ik geen arts ben. Mijn behandeling kan gezien worden als mogelijke aanvulling op de reguliere geneeskunde, niet als vervanging daarvan.

Bij voorkeur heb ik eerst telefonisch contact met jou, zodat ik mij een beeld kan vormen over jouw klacht. De behandeling en al onze gesprekken zijn vertrouwelijk en worden gevoerd op basis van gelijkwaardigheid en met wederzijds respect in alle openheid tussen partijen.

Voor het eerste gesprek, de intake, reserveer ik (ongeveer) één uur. Daarin zullen diverse (persoonlijke) vragen gesteld worden, de pols gevoeld en de tong bekeken. Afhankelijk van de complexiteit van de klacht zal ik een concept-behandelplan aangeven. Indien de cliënt een behandeling wil starten, werk ik een volledige behandelplan uit en zal dat bij de eerstvolgende afspraak worden ingezet.

Het is mogelijk dat ik adviseer kruiden, tincturen en/of oliën te gebruiken ter ondersteuning van de behandeling.

Afspraken worden in onderling overleg gemaakt.